20. august – en speciel dato på flere måder

Da jeg i går morges stod op, tænkte jeg på, at det var dagen før vi for 35 år siden forlod Gl. Kongevej på Frederiksberg for at flytte til Roskilde. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at det ville blive dagen, hvor vi som land ville miste en af vores største entreprenører, nemlig Lars Larsen, der skabte JYSK i 1979…

Dagen er også fødselsdag for en barndomskammerat, Casper, som boede på Martensens Allé – en gade jeg selv kortvarigt flyttede tilbage til mens jeg gik på Handelshøjskolen, i dag kendt som CBS…

Vi har alle specielle datoer, vi husker så ganske vel. Jeres familie har sine hukommelser, der vil stå ridset ind i jeres hukommelse mange år efter, ja, sandsynligvis resten af livet.

Engang imellem kan jeg godt komme til at tænke over, HVORFOR vi er bagudskuende. Måske der er lektioner, vi ikke har færdigbehandlet, ting vi kan lære, men sikkert også fordi vi alle er i konstant forandring, både personligt og i vores jobs. Det er en positiv proces, når vi bruger den konstruktivt.

Det er vigtigt, at bruge fremdrift, for ellers ender vi – ligesom de aldrende – i en demenslignende bagudskuende og nostalgisk tankegang.

Jeg vælger altid at se fremad, men på en blog som denne deles også tanker, der måske kan inspirere jer, kære læsere, ud fra de tanker, der dukker op. Senest leverede Roskilde jo en minister, da byens borgmester, Joy Mogensen, valgte at blive kirke- og kulturminister. Jeg håber, at hun bliver glad for dét valg, for jeg ved, at hun lokalt nød en stor respekt blandt borgerne som en rigtig dygtig borgmester. 🙂

God dag til alle læserne. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.