Livet er for kort til fokus på sure sokker og sure mennesker

smilende baby
Billedkilde: Ude og Hjemme

Der er intet så livsbekræftende som at møde glade babyer. Glade børn kan virkelig sprede livsglæde, og jeg spørger mig nogle gange: “Hvorfor glemmer vi dette, når vi bliver voksne?”

Ingen er i tvivl om, at smil smitter. Præcis som det gode humør spreder glæde, så kan negative mennesker også smitte. Præcis som en virus, så har negative mennesker en evne til, at gøre os præcis lige så negative. Det skal vi være opmærksomme på, for et er, at have en enkeltstående dårlig dag, men når det bliver en tendens, så ender man med at blive uudholdelig.

Hvem gider at være i selskab med en gnavpot?

Ny tendens på sociale platforme

Nogle har åbenbart opdaget, at negative tweets giver flere likes. Man kan i hvert fald konstatere, at nogle mennesker har rigtig mange af det vi andre ville kalde dårlige dage – og nogle bifalder åbenbart denne tendens med likes…

Jeg forstår det ganske enkelt ikke.

At bevidst ville sprede negativ energi svarer til at skulle udpensle, at man har tynd mave. Det gavner ikke andre mennesker, vel?

Alle er enige om, at vi mangler god tone på sociale platforme, men det er tydeligvis alle andre, der skal sikre den gode stemning…

Hvis man gjorde dette i sit parforhold…

Hvis man gjorde det samme i sit parforhold ville man hurtigt få brug for en parterapeut eller en skilsmisseadvokat. Det er ikke en energi man trives med, vel?

Hvis nogen skulle lide af den vildfarelse, at negativ stemning er vejen i parforhold, så kan det varmt anbefales at følge med ovre på Løst og fast om sex og samliv, for så har du brug for hjælp til en ny og bedre vej i dit samspil med andre. 🙂

Den gode stemning starter med os selv

Som jeg så ofte før har sagt på denne blog, så starter enhver positiv forandring med os selv. Har du en dårlig dag, så lav en Maude eller gør noget andet, som kan løfte dit humør. Prøv det. Sæt en prøvetid på fx en uge, hvor du KUN fokuserer på positiv stemning. Inden længe vil du opdage, at det bliver en ny god vane, du gerne vil holde fast i.

God weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.