Stort tillykke til yngste niece, Linea, som fylder 21 i dag

Der skal lyde et stort tillykke til min yngste niece, Linea, som fylder 21 i dag. Hvis ikke du læser med på hendes blog, så kan du gøre det herfra: https://blunck.dk/linealiv/.

Det er lidt sjov matematik i forhold til, at hendes ældste søster fylder 26 om seks dage. Så min søster fik sine fire børn i løbet af fem år, ligesom jeg fik mine tre i løbet af tre år, da mine ligger i aldersspændet mellem 16 og 19.

Eftersom jeg fik mine børn startende halvandet år efter Linea, så har de haft stor gavn af hinanden som helt unge, og det er så hyggeligt at se hvor glade de er for hinanden, når de en sjælden gang imellem er samlet. Der er naturligvis noget geografi i alt dette, og skiftende arbejdstider mellem dem.

Potentielt er det positivt at have et så stærkt netværk mellem syv børn. 🙂

Nu er det sjove så, at mit næstældste barn fylder 18 den 10. september, og dermed bliver myndig. Så er der kun Christopher tilbage, som når myndighedsalderen i 2023, fem dage efter jeg selv runder de 50.

Alder er kun et tal

Uanset hvordan vi vender og drejer det, så er alder kun et tal. Hvis man holder sig ung og frisk med de unge, så er alder ikke et issue.

På hver sin måde har den nye generation vist os andre facetter af livet, som kan udfordre os på en positiv måde. De to ældste af min søsters børn har hver især fået et barn, og for dem starter den nye generation med at vokse op. Tiden går virkelig stærkt – og det går først op for én den dag man selv bliver forælder. Et nyt liv er afhængig af ens handlinger i livet, og ja, vi kender alle møllen.

Anyway, denne artikel skal ikke ende som en familiekrønike, men alene være et kæmpe stort hurra med de 21. Nu må Linea komme på natklub, hvis hun havde lyst til det. Samtidig føles det underligt at skrive i en tid, hvor vi efterhånden har levet med corona-restriktioner i over et år, og vi ser alle frem til normalitet i livet under en eller anden form.

Stort tillykke, og god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.