Stort tillykke til grandniece Mille, der bliver to år i dag

Ligesom min grandnevø, Felix, fyldte to år den 18. marts, så er det nu Mille, der har fødselsdag. Det er en stor glæde, at både min søster og jeg fik henholdsvis fire og tre børn. To mennesker er blevet til syv i denne generation, og nu kører toget allerede for efterfølgende generation… 🙂

Børn er en spændende gave, vi har til låns i de første 18 år. Så skulle de gerne have fået de værktøjer, de har brug for, for at komme videre i livet. I et samspil mellem skole og hjem gives både faglig og personlig viden, som tilsammen giver chancen for at livets rejse kan begynde.

Det bliver alt sammen hurtigt filosofisk, men det ændrer ikke på, hvor vigtigt det er, at vi som forældre deler især den viden, vi ved, vi gerne selv ville have haft, da vi drog ud på livets rejse. Det har i hvert fald været en af mine ambitioner, at give dem plads til at drage egne erfaringer, men sandelig også advare dem om nogle af de faldgruber, de selv kan møde. Ikke for at skræmme nogen, men derimod for, at sikre, at de lærer, hvordan nogle af tingene kan imødegås.

Fremtiden er grøn!

Ligesom håbet, så er fremtiden grøn. Udviklingen går med hastige skridt, og det er særdeles opmuntrende. Den nye generation går til stålet, og det er absolut velfortjent, at give kritik til den langsomme tilgang mange i politik har haft til det at tænke nyt. Alle taler innovation, men det synes som om vanetænkningen spænder ben for, at tage fat på en helhedsorienteret vinkel på tingene.

Det kan den nye generation hjælpe med, og vi skal turde omfavne dén udvikling, for der er brug for den. Hvor vi andre typisk tænker, at ‘vi plejede at gøre’, så tør den nye generation kaste alt op i luften, og starte forfra.

Rigtig god dag til alle læserne af denne blog. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.