Få styr på jeres forsikringer

Det kan nogle gange være en meget dyr ting, at overse forsikringerne. Der kan være en hel del at spare ved at få efterset sine faste udgifter. Hvis du tager tingene etapevis, så kan du lave et årshjul, præcis som mange bruger på jobbet.

Et årshjul sikrer, at man løbende kommer forbi emner på bestemte tidspunkter af året. Det kunne være arbejdsmiljørelaterede emner op til samarbejdsudvalgsmøder og det kunne være opfølgning på løbende projekter før nyt projektmøde. Det kunne faktisk være hvad som helst, når det er jobrelateret, og alle brancher er forskellige.

I privatlivet er det vigtigt, at du/I holder fast ved løbende at efterse særligt følgende områder, og er opmærksomme på at tjekke nye områder efterhånden som I får styr på de ting, I nu har været igennem:

  • bankengagement(er) – jeres lån/opsparing/lønkonto/budget. Har I en stor opsparing, I ikke får renteindtægt på, samtidig med, at I kunne spare penge ved at nedbringe gælden på bil- eller forbrugslånet? Vær opmærksom på, det er langt nemmere at skifte bank, hvis I først har dannet jer et samlet overblik
  • elleverandør – kan du få grøn strøm fra en anden udbyder, og måske til samme pris?
  • streamingleverandør og/eller tv-kanalpakker – får du fuld valuta for pengene? Priserne skifter løbende.
  • abonnementer (blade og aviser). Modtager du aviser eller blade, du/I egentlig ikke får læst?
  • mobiltelefonileverandør – kan du få bedre dækning til en billigere pris?

Der kan være en del penge at spare på, at få foretaget disse eftersyn, og i forhold til forsikringer kan du måske have gavn af, at bruge dette link:

Reklamebanner for tjek af forsikringer

Den store fordel ved disse eftersyn er, at din nye leverandør ofte klarer hele arbejdet for dig. Det er helt forkert, når nogle tror, det skulle være svært at skifte bank eller mobiludbyder. Det handler primært om at finde den rette pris til det rigtige serviceniveau, og så bare træffe et valg – så klarer din nye udbyder resten for dig, helt uden du behøver gøre mere. Det er da nemt nok til, at de fleste burde kunne klare opgaven… 🙂

God fornøjelse med de løbende eftersyn – og god weekend herfra.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.