Mandag starter nyt eventyr – uddannelse til IT-supporter

Faste læsere vil huske, at jeg gennem årene har skrevet en del vejledninger til diverse IT-programmer her på denne blog. Mandag starter jeg på uddannelsen til IT-supporter, som udbydes som online kursus.

Jeg har arbejdet med pc’ere siden 1987, og selvom jeg i sin tid tog 1. semester af datamatiker-uddannelsen, og senere førsteåret af MultiMedieDesigner-uddannelsen, så har jeg aldrig været nørde-typen. Programmering siger mig intet, men det gør det til gengæld at hjælpe andre med deres udfordringer.

Vild med at formidle løsninger

Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg egner mig som supporter. Da jeg i sin tid arbejdede med teknisk callcenter-arbejde på parabolmodtagere var det et drømmejob. Det var egentlig kun det faktum at arbejdsgiveren ikke kunne overholde de deadlines man lovede sine kunder, som ødelagde den gode stemninger, og gjorde, at jeg dengang gik tilbage til at køre taxa igen.

Jeg kan godt lide at gøre en positiv forskel i andres liv, og det kan jeg netop gøre ved at vejlede folk, som oplever problemer med deres IT-systemer. Jeg kender Windows operativsystemet som min egen bukselomme, men mangler egentlig ‘bare’ et stykke papir på mine kompetencer. Uden papirer ingen chance for at vise, hvad man egentlig duer til…

Klar på seks uger

Det er derfor et dejligt eventyr, der nu starter, og jeg ser virkelig frem til, at starte op mandag morgen, og så kører det ellers bare. Jeg får nu chancen for at fuldføre den uddannelse jeg egentlig ønskede for snart tre år siden. Det er da værd at glæde sig over, og gå på weekend på.

Søndag er det 8 år siden vi begravede vores mor, børnenes bedstemor, og det er altid en underlig dato når den kommer ind på nethinden. Dog i år også lidt anderledes, fordi der starter noget nyt, og spændende, allerede dagen efter.

Alle læserne ønskes en rigtig god weekend. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.