Både godt og skidt at man har ryddet op

Engang imellem må man grine lidt, når man oplever, at tidligere oprydning bider én i halen. Det kom jeg ud for i dag, da jeg egentlig manglede en udvidelse af mit sim-kort, for jeg mente nu nok jeg havde en lille plasticramme fra tidligere sim-kort i en lille plasticæske…

Det har jeg nok haft, men lige p.t. skjuler den sig. Som det altid sker, så er der kun at slå koldt vand i blodet, for jeg har nok gjort noget ret logisk. Jeg kan bare ikke huske hvad, da jeg skulle bruge det. 🙂

Kender du fornemmelsen?

Tidligere kunne jeg godt blive irriteret over den slags, men i dag anerkender jeg bare, at det er vigtigere at have ryddet op end at have alting liggende ‘hvis nu ditten eller datten får brug for det’…

For alt det man gemmer, får man aldrig brug for. Når undtagelsen så sker, så må man tage det med ophøjet ro.

Jeg finder nok de gamle sim-kort kort tid efter jeg har trykket udgiv på dette indlæg, men så håber jeg i det mindste, at have bragt et smil på læben hos dig kære læser.

I begyndelsen af den kommende uge forventer jeg, at du vil kunne finde et spændende indlæg her på bloggen om noget vi alle kan opleve udfordringer med engang imellem, nemlig Windows opdateringer, og hvad man skal gøre, når de driller. Det er nemlig ikke altid, at kure du finder på Google virker, så derfor skriver jeg ganske enkelt en bedre guide efter jeg sidst i det gamle år fik en udfordring på en kammerats maskine – til gavn for jer, kære læsere. 🙂

Foreløbig god weekend.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.