Spisning for Christopher

Lørdag holder jeg middag sammen med nære familiemedlemmer og en god ven af huset i forbindelse med Christophers konfirmation. Det bliver en god dag, uanset om vejrguderne leverer ustadigt vejr – det foregår nemlig indendørs.

Det er lidt sjovt at tænke på, at alle tre børn nu er konfirmeret. De bliver altså hurtigt store! Jeg husker stadig dengang de to drenge morede sig med at gå modsat på en rutsjebane nede i Frankrig, dengang Patrick hjalp sin lillebror op af en stejl trappe, datteren, der stolt holdt sin lillebror første gang hun blev storesøster m.v.

Det er gode minder, især fordi man ved, at der fremadrettet vil komme endnu flere morsomme begivenheder…

Livet skal også nok sørge for modgang. Det møder vi alle. Forskellen ligger i, hvordan vi forholder os til denne modgang. Det viser vores sande karakter, når vi også i modgang formår at vise overskud.

Min egen opskrift på, at holde det positive grundsyn er, at se potentialet i sine medmennesker. Nogle svigter, og dem kan man ikke gøre meget for, men de folk, som virkelig medvirker i positiv udvikling, dem kan man ikke leve uden. Det er den slags mennesker, der er værd at gemme i sin adressebog. 🙂

Nu begynder alle så småt at gå fra til sommerferie. Det vil de næste par måneder derfor være med lidt større mellemrum, at jeg skriver, for vi kender alle til det, at man ikke gider læse blogs mens man er på sommerferie.

Ikke desto mindre vil jeg hurtigt benytte lejligheden til at ønske alle en god sommer.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.