Ny dokumentar på Netflix: Michelle Obama – Min historie

Bogelskere vil straks genkende, navnet på denne dokumentar er det samme som titlen på hendes bog. Den tidligere amerikanske førstedame er virkelig en fascinerende person, og jeg nød at se denne dokumentar i mandags.

Det bliver ikke det samme, når Trump-familien smutter, for hold da helt ferie hvor var hendes mand, Barack Obama dog en meget anderledes præsident. 🙂

Jeg vil ikke spoile handlingen undervejs i denne dokumentar, men jeg tør godt love, at det er de bedste 90 minutter du kan bruge, når du sætter dig for at se Netflix-dokumentaren Michelle Obama – Min historie.

Den fortæller så meget man ikke ved, hvis man kun har fulgt de danske medier, og hvis man HAR fulgt med giver den stadig en personlig vinkel, som de fleste vil sætte pris på efter Obama-æraen sluttede den 20. januar 2017.

Den studievejleder, der i sin tid mente, at hun ikke var Princeton-materiale begik vist sit livs største fejl. Michelle tog ikke offerrollen. Det gav hende tværtimod en stædighed og ihærdighed, som har gjort hende til det hun er i dag. En fantastisk kvinde på så mange måder, som virkelig fortjener vores respekt og opmærksomhed. Hun vil blive husket i mange år fremover.

God søndag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-18, som bor sammen med deres mor.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.