Højskole i udlandet i sommerferien

Der er lige p.t. ingen der ved hvornår denne coronakrise er helt overstået. Dog er det nu I som familie skal overveje om jeres barn kunne have gavn af et ophold på en højskole i udlandet i sommerferien. Der er mange, der får stor gavn af sommerhøjskole udlandet, fordi de her får mulighed for dels at løfte egne sprogkompetencer, og så sandelig også prøve at stå på egne ben uden forældre lige om hjørnet.

Jeg har hørt fra flere, at opholdet på en sommerhøjskole var vigtig for deres børn, fordi det var godt for børnene at opdage, at der var ting de ikke længere kunne tage for givet.

Det er bestemt ingen straf at komme på højskole. Tværtimod. Dog kan det godt være sundt at man som ungt menneske opdager, at forældrene måske slet ikke er helt så tossede, når de opdager, at tingene ikke bare rydder sig selv op. Det giver samtidig et godt indtryk af det liv man har ved at tage ophold i udlandet. For nogle giver det stor lyst til at prøve det senere i livet, og for andre afklarer det bare, at man måske ikke ønsker et eventyr i udlandet på fuld tid.

Det skader ikke at prøve sådan en højskole i udlandet i sommerferien, og hvis jeres børn har talt om dette var det måske en god ide at undersøge det nærmere ved at besøge hjemmesiden via et klik i billedteksten med link til yderligere information om mulighederne.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.