Bogudsalget 2020 – fem gode bøger

Jeg var ganske glad for dette års bogudsalg hos Bog & Ide. Det kom der fem gode bøger ud af, alle til kun 40,-/stk. Den ene handlede om den nu pensionerede tennisstjerne, Caroline Wozniacki, blandt venner og fans bedre kendt som Miss Sunshine. 🙂

Det er en kilde til stor lærdom at læse biografier. Det giver et noget dybere indblik i personens liv end de korte interviews man når at se på kanaler som fx TV2 Sport.

To andre bøger handler om præsident Trump. I sig selv et studie værd, fordi vi som danskere godt kan undre os noget over, at en provokatør som Donald Trump kan gå hen og blive præsident i et land, der traditionelt har pralet af at stå for både lov og ret, samt demokrati og frihed.

Amerika er ikke det samme efter Donald Trump tiltrådte 20. januar 2017, og jeg håber, at valget i november vil give et præsidentskifte 20. januar 2021. 🙂

Du vil løbende kunne følge anmeldelse af bøgerne ovre på min blog med boganmeldelser, og lige p.t. er jeg i gang med Kampen om Utopia, som snart bliver anmeldt derovre.

Nu resterer der kun at ønske jer alle en rigtig god weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.