Hvorfor tager Twitter ikke indberetninger alvorligt?

Det mindsker ens lyst til at bruge tid på, at indberette en konto, der ikke kan opføre sig ordentligt, når man opdager, at Twitter ikke tager det alvorligt. Så er der kun blokeringen tilbage.

Sjovt nok kan mange bruge en masse tid på at diskutere hvor mange chancer folk skal have, og at man helst ikke skal blokere – alene fordi de husker dem, der blokerer mange.Her er nogle af mestrene Joachim B Olsen og Rasmus Jarlov, og andre oplever andre som ‘Dr Blok’…

Jeg mener det faktisk, når jeg på min danske profil har denne tekst:

Blogger/inspirator og boganmelder.. RT = værd at læse. Allergisk over for intolerance/had under ethvert påskud

Jeg bruger ikke tid på, at vurdere hvorfor nogle ikke kan opføre sig ordentligt. Jeg har tidligere brugt tid på, at indberette før jeg blokerede. Da jeg i dag opdagede, at Twitter fortsat ikke gør noget ved sagen, fik jeg nok. Så er der kun ét tilbage at gøre: blokere, og komme videre.

Twitter burde have lært det!

Twitter burde have lært af Facebooks problemer med trolls. Hvis du kigger på hvem der begynder at følge dig, så vil du opdage mange navne efterfulgt af seks tal. Dette er typisk bots med <10 tweets uden seriøs profiltekst, og sikkert med et stjålet foto. Nogle spamrobotter er designet så dårligt, at alle burde kunne genkende dem.

Den slags blokeres naturligvis. Jeg ønsker ikke kunstigt oppustede følger-tal, for det er spild af tid hvis ens profil ikke er troværdig.

Omvendt er det altid rigtig spændende, når folk begynder at følge med, for man støder lejlighedsvis på interessante følgere, som man så selv kan følge tilbage. Det øger ens udsyn, og hjælper med til at man får endnu mere ud af brugen af Twitter.

Jeg er godt klar over, at vi her i landet lider af Facebook-fascination. En meget stor andel af danskerne har en profil. Jeg forlod Facebook FØR det blev moderne, fordi jeg blev træt af mediet. Det vil ikke ske med Twitter, men for at få det fulde udbytte af dette micro-blogging system skal man være opmærksom på, at bruge alle funktionerne, herunder også ord-sortering.

Under valgkampen var der ulideligt mange der skrev om Stram Kurs, Rasmus Paludan, Nye Borgerlige og Pernille Vermund. Disse ordkombinationer satte jeg på pause, og fik fred for identiske indlæg om de to personer og deres partiers dans i glasbutikken med deres evindelige provokationer. 🙂

Anyway, nu har du lidt flere informationer om Twitter, et system jeg nu har brugt i snart 12 år. Håber du kunne bruge indlægget, og ønsker alle læserne en rigtig god weekend.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.