Sådan indsætter du fotos på Instagram

Jeg fik faktisk en ide fra en tidligere kollega, som havde udfordringer med at lægge fotos ind på sin Instagram-profil, og derfor vil jeg i dette indlæg forklare TO måder, du kan indsætte fotos på Instagram. Den første er baseret på, at dit foto på mobilen er præcis som du ønsker, og derved kan indsættes direkte. Den anden metode er, hvis dit foto skal behandles, hvilket på en Android-mobil kan gøres via app’en Galleri.

Indsætte fotos direkte fra Instagram-app’en

Når dit foto er helt som det skal være, så vil du i bunden af din Instagram-app se, at der er et stort +-tegn i midten af bundlinjen.

Det trykker du på, hvorefter du får en oversigt over dine fotos. Hvis du klikker øverst på Galleri, kommer der en drop down menu, som indeholder dine biblioteker under Billeder på din mobiltelefon.

Herefter følger du bare teksten på skærmen, og så er dit foto på Instagram. 🙂

Hvis dit billede kræver ændringer

Når du er inde i din Galleri app, så vil du se denne menu i bunden, når du klikker på dit foto.

Du kan bl.a. beskære dit foto, og du kan ændre farvedybde m.v. Næsten som at have en lille mini-Photoshop (uden at ville fornærme Photoshop-brugere)…

Det er Del-ikonen, du ønsker at bruge, og du kommer direkte ind til første vindue, hvor du med pilene i nederste venstre hjørne kan tilpasse fotoet, så du får det hele med. I næste vindue kan du skrive en tekst, og i vinduet under kan du både tagge personer (altså fortælle, hvem der er med på fotoet) og/eller indsætte en lokation. Det sidste bruger mange til at fortælle, hvis de er på ferie på Gran Canaria eller ovre i USA m.v.

Har du spørgsmål?

Jeg håber mine forklaringer var brugbare for dig, kære læsere, og ellers er du ALTID velkommen til at skrive en kommentar, hvis der er andet, du har brug for hjælp til. Det kan være, at dit spørgsmål giver inspiration til en hel artikel her på bloggen, og du skal i hvert fald nok få svar på dit spørgsmål i kommentar-feltet.

Rigtig god dag herfra.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.