Stort tillykke med bryllupsdagen til søsteren og svogeren

Herfra skal lyde et kæmpe tillykke til min søster og svoger med deres syv års bryllupsdag. Det er altid en glædelig nyhed, at kunne fejre kærligheden, og dette er bestemt ingen undtagelse. Jeg havde den store fornøjelse at se dem i går sammen med min yngste niece Linea Liv og de havde min ældste nieces datter – min grandniece – Mille med.

Det er altid hyggeligt med gensyn, og det er særlig godt, at se grandniecen blive større. Her snart ½ år gammel, så begynder hun at grine og smile og ja, bliver mere aktiv med alt hvad det indebærer. 🙂

En speciel dag

I dag kan vi samtidig fejre, at Berlinmuren faldt for 30 år siden. Det er en ganske speciel dag for hele Europa.

Et nyt Europa – en ny verden. Det er da værd at fejre. 🙂

Alle ønskes en rigtig god weekend herfra.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.