Murder Mystery – en film du bare MÅ se!

Billede af plakaten for Netflix-filmen Murder Mystery

Hvis I trænger til at se en rigtig sjov komedie, og har Netflix, så er Murder Mystery med Jennifer Aniston og Adam Sandler i hovedrollerne et rigtig godt bud på en god film. Der er nogle geniale replikker undervejs, og ægteparret Spitz får nogle sjove oplevelser, når nu manden ikke vil indrømme, at han egentlig bare havde købt et Amazon-gavekort på deres 15 års bryllupsdag.

Det er virkelig en underholdende oplevelse, og så er den samtidig børnevenlig, så hele familien kan samles om en god film for en gangs skyld.

Seerne får nu også en god morale med fra filmen, som gælder for alle i forhold. Lad nu være med at lyve for hinanden. Uanset hvad det handler om, hvor lille eller stor den lille ‘hvide’ løgn kan synes i øjeblikket, så hævner det sig. Sårede følelser er ikke nogen sjov størrelse, og dén lektion kan børnene også lige så godt lære, hvis de ser filmen sammen med jer.

Jeg vil ikke spoile handlingen, så jeg skal ikke sige noget om den konkrete handling, men blot konstatere, at det er en af de bedre komedier, jeg har set længe.

Rigtig god fornøjelse – og god dag til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.