Store mennesker

Vi mennesker kommer i alle højder og kropstyper. Nogle er høje, så de kan komme i Livgarden, mens andre er mindre. Det er et af livets vilkår, som vi alle må leve med. Det samme gælder kropsvægt. Vi må alle gøre hvad vi kan for, at forbedre vores liv. Det tager tid.

Det er nemt for andre, at mene, man skal reagere længe før, man er gået i gang. Det er især nemt, hvis de selv har haft en højere forbrænding end andre. Personligt var jeg selv glad for, at have smidt 7 cm af livvidden siden min ældste niece tog et mål. Den slags kan man ikke løbe fra.

Det nemme for de kloge er, at de tror, man bare kan løbe det væk. De glemmer, at den langsomme proces – før man kan begynde på løbetræning – er at tabe sig først. Min læge sagde, at hvis jeg begyndte på det, ville knæene tage skade. Genopretningen tager derfor tid, men folk, der kender mig, ved, at jeg er stædig. Jeg giver aldrig op!

I dag fik jeg et godt tip under en telefonsamtale, og det får mig til at kigge på matematik kuren for at speede processen op.

Kommer i tanke om en ordveksling mellem en kvinde og Churchill

Jeg kommer til at tænke på dengang et kvindeligt underhusmedlem sagde dette til Sir Winston Churchill: “De er jo fuld.” Hans svar var genialt, for han sagde: “De, Frue, er grim, og det vil de stadig være, når jeg er ædru i morgen.

Bevares, man skal aldrig genere nogen på deres udseende. Lige dér var den tidligere engelske premierminister taktløs. Ingen tvivl om den sag.

Pointen kan jeg dog godt lide. 🙂

Vi bør vise respekt for hinanden!

Jeg er kompromisløs når det gælder det at behandle hinanden ordentligt og anstændigt. Der er for mig ingen forskel mellem stilling, status, højde, kropsvægt, politisk overbevisning, hudfarve, seksuelle præferencer, religion m.v. Jeg møder alle i øjenhøjde, og jeg tillader mig også, at kalde folks bluff, hvis jeg identificerer intolerance. Nogen skal jo gøre det, og i det nuværende samfund er der alt for meget mobning mellem mennesker under alle mulige – og umulige 🙂 – påskud…

Alle bloggens læsere ønskes en rigtig god weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.