Min favoritkaffe er tilbage hos Kaffekapslen

Faste læsere vil stensikkert huske, at jeg har nævnt Bosch Tassimo kaffemaskinen til kaffekapsler. Igennem længere tid har min favoritkaffe, Medaille d’Or, været udsolgt hos Kaffekapslen.dk.

Det er drønirriterende, når man virkelig savner en god kop kaffe. Da jeg så den var tilbage i sortimentet, bestilte jeg den straks, og det var gensynsglæde.

Kaffe er ikke BARE kaffe!

Hvor kaffe for nogle bare er noget de laver og drikker, og som mange ikke kan smage forskel på, så er jeg typen, der nyder min kaffe. Jeg skifter også mellem kaffemærker, fordi de fleste kaffer bliver kedelige, hvis ikke man skifte lidt ind imellem.

Hvordan kan man så have en favorit, tænker du. Det er meget nemt. Der er kaffer, man bare nyder lidt ekstra, fx om aftenen – mens andre kaffer er mildere til morgenstunden. Alt sammen en perfekt symfoni, når man gør præcis som man har lyst til… 🙂

Der var engang…

Jeg har været typen, der altid købte den billigste kaffe, og det uanset om det var på DK Tanken (dengang de fandtes!) eller i Netto. Dengang var kaffe bare noget, der skulle være til stede, og dengang var prisen alfa og omega. Meget har ændret sig siden dengang.

Jeg er ikke snob på kaffe, for jeg kan drikke det meste. Men hvis jeg selv skal købe det, så vil jeg gerne have noget, der er i orden. Det betaler sig ikke at købe noget billigt bras, som bagefter ender med at have termokandesmag. Den normale kaffemaskine til kaffefiltre er for længst sendt videre til nogen, der kunne bruge sådan en fætter, og så ‘nøjes’ jeg med Tassimo, Senseo og Dolce Gusto… Det giver en kop frisk kaffe hver eneste dag, og det passer mig ganske fint.

Alle læserne ønskes en rigtig god dag herfra.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.