Hvad er en blogger i den traditionelle forstand?

I dag besvarede jeg et spørgsmål på Quora om hvad en blogger egentlig er for en størrelse. Du kan selv læse mit svar ved at klikke på linket. 🙂

Jeg har bemærket, at mange bruger ordet blog i en mere løs betydning. Jeg nævner i mit svar på Quora, at deres rolle nærmere er som influencer, da det at blogge betyder, at man skriver på – og vedligeholder – en blog, der befinder sig på internettet.

Diskussionen kan blive alenlang, hvis man har de lyster. Det har jeg ikke lyst til, for endeløse diskussioner har ofte kun et formål, og det er at ridde på detaljer, som ikke flytter ret meget, når man bagefter analyserer på, om man nåede frem til noget fornuftigt.

En blog ER i den traditionelle forstand en online dagbog eller et websted, hvor man deler sine tanker på et eller flere områder. Dog er de nye medier blevet nye felter for deling af samme viden: Instagram gennem fotos og/eller Youtube gennem videoer.

Twitter er blandt mange blevet kaldt for et micro-blogging site, fordi man i starten kunne skrive op til 140 tegn pr. tweet. Denne grænse er i dag rykket op til 280 tegn, og det har både haft fordele og ulemper. En af ulemperne har været, at mange er blevet endnu dårligere til at fatte sig i korthed, mens en af fordelene er, at man kan undgå, at skulle opdele sine tanker over flere sammenhængende tweets. 🙂

Fortsat god dag herfra til alle bloggens læsere.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.