Positive og negative energier – derfor skal du passe på

Vi ved det. Negative mennesker starter dagen med at surmule – og de ender dem temmelig sikkert på samme måde, med negative vibes.

Positive mennesker vågner med glæden ved, at skulle i gang med en ny dag. Ikke det der jubel-halløj, man hører i selvhjælpsklubber, men STEMNINGEN er en anden hos positive mennesker. De ved, at det kun er de første 3-4 minutter, man er træt, når solen ikke skinner, når vækkeuret ringer.

Alene den viden, at det hurtigt bliver bedre løfter stemningen… 🙂

Positive og negative energier – det ene sundt, det andet giftigt

Det er bare et faktum, at negative stemninger spreder sig. Én negativ person kan ødelægge en velfungerende gruppe, fordi vedkommende dræner energien i et lokale med deres snæversynede perspektiv som altid er fokuseret på at finde huller i osten.

Jeg er selv en meget positiv og optimistisk person. Jeg vil gerne udvikle nye ideer, tænke nye tanker, og skabe noget, som gavner os alle.

Når en person som mig møder negative mennesker, så prøver jeg gerne at ‘teste’ om der er potentiale ved at møde vedkommende neutralt. Livets skole har så også lært mig, at hvis vedkommende ikke flytter sig, men fortsætter sit negative mindset, så må vedkommende sejle sin egen sø.

Livet er for kort til negative mennesker

Uanset om de kalder sig skeptikere eller realister, så forsøger de at skjule, at de bare ikke kan undvære negative vibrationer. Det kan blive en livsstil, og det er derfor jeg på min blog flere gange har beskrevet, hvordan man kan skabe en mere positiv stemning.

Det er ganske givet ikke nemt, at skifte sit mindset. Ikke desto mindre er det en nødvendighed, hvis man oplever, at tingene bliver en tand for mørke i ens omgivelser. Det har i hvert fald været min opskrift de gange, folk har spurgt mig, hvordan jeg holder fast ved et så positiv indstilling til livet.

Hvis mine indlæg kan hjælpe andre, så er meget nået. Det er derfor jeg deler mine tanker her på denne blog. Alle læserne ønskes en rigtig god weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.