Godt valgkampen snart er slut!

Nu tror jeg vist godt, vi kan blive enige om, at det er godt valgkampen snart er slut! Det har været en lang omgang, og selv en politiknørd kan blive træt af alle de overbud og alle de fejlagtige oplysninger, der kastes rundt i manegen.

Torsdag aften lyttede jeg til podcasten Slotsholmen, og i afsnittet fra 23. maj var der en væsentlig historisk fejl. Tesfaye påstod ca 19 min inde i podcasten, at integrationsydelsen var indført i 1999 under T. Simonsen som indenrigsminister. Det var forkert, og jeg skrev derfor et tweet om fejlen med link til Wikipedia for at dokumentere, at han tog fejl. INTET svar fra Mattias Tesfaye.

Det er bare ikke i orden. Netop Tesfaye gjorde et stort nummer ud af at skrive en bog om socialdemokraternes historie, og hvis han ikke har styr på sine årstal, så kan man undre sig over, om der er andre fejl i mandens bogog da især, når han ikke reagerer på berigtigelser

Under alle omstændigheder er der SÅ mange ting, der har afsløret til tider ret overraskende sider af politikerne, men politikerne har fået nok. Jeg har forsøgt at nuancere billedet med mine 15 valgkommentarer ovre på den politiske blog. Hvis ikke du allerede har læst dem, så er søndagen måske en god stund til fordybelse før du sætter dit kryds onsdag.

Rigtig god weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Comments

  1. Tak for din kommentar, Søren.

    Du har helt ret. Dog synes jeg, det ville klæde politikerne, at turde indrømme, når de begår fejl – det sker jo for os alle engang imellem. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.