EP-valg på søndag

Så går vi ind i sidste uge før Europaparlamentsvalget på søndag, den 26. maj 2019. Vi har i høj grad oplevet, at EP-valget er trådt i baggrunden ift valget til Folketinget den 5. juni 2019, også kendt som Grundlovsdag.

EU er et pokkers vigtigt emne. Vi er alle afhængige af de beslutninger, der træffes nede i Bruxelles. Jeg er selv blandt dem, der godt kunne tænke mig, at der var en smule mådehold i budgetlægningen dernede efter UK meldte en artikel 50, den såkaldte Brexit. Det er nødvendigt, at man får set på de udgiftstunge ting i EU, herunder også flytningen hver anden uge mellem Strassbourg og Bruxelles.

De ting, der IKKE giver mening, skal enten revideres, så det kommer til at give mening, ellers skal de fjernes. 🙂

Omvendt skal vi også bare erkende, at vi ikke bliver spurgt om et for eller imod EU ved EP-valget. Jeg bemærkede, hvordan Folkebevægelsen mod EU’s repræsentant fik himmelvendte øjne, da Miriam Zesler nævnte der var stort flertal for at blive da man afholdt et klimapanel ovre på Aarhus Universitet, men det er et faktum, at mange målinger viser et tydeligt flertal for at BLIVE i EU.

Vi er blevet klogere efter England gjorde os alle til grin med udsættelser, og aftaler der ikke kunne passere deres eget underhus…

Vi får at se hvordan det hele går på søndag. Herfra skal i hvert fald lyde et ønske om en god mandag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.