Lad os nu få renset luften på Christiansborg – valg nu!

Lad os nu få renset luften på Christiansborg ved at tage det valg nu. Alt handler alligevel om at profilere sig frem imod et valg. Når man tager fat på konkrete tweets om politiske emner, så går gassen hurtigt af ballonen. Der er nemlig ingen, der tør isolere sig – og alligevel burde deres konstatering af de faktiske forhold give dem yderligere energi til at kæmpe for det, de har kært.

Problemet er bare, at det meste kun er tom snak. Hvis det virkelig kommer til kridtet, så tør de pågældende personer ikke sige fra, og så bliver det kun til tomme tønder, og de bulrer som bekendt mest, netop fordi de er tomme… 🙂

Jeg ved godt, at man rent taktisk kan argumentere for, at et hurtigt valg giver Nye borgerlige en chance for, at kunne stille op til EU-parlamentet, hvis de kommer over spærregrænsen, og dermed ind i folketinget. Det kan være smartere, at vente – og måske ligefrem lægge valget til folketinget på samme dag som EP-valget.

Det smarte forsvinder bare, når først der går taktik i tonen, og lige nu er linjerne kun ved at blive trukket skarpere op, fordi alle ved, at der nu er under fire måneder til, at et valg under alle omstændigheder skal afholdes.

Spørgsmålet er, om statsministeren tør?

Hans eneste chance for at tage oppositionen på sengen er, at gøre det på et tidspunkt, hvor man mindst venter det. For hver uge der går, er ét sikkert: man er ved at forberede sig rundt omkring i de enkelte partiforeninger

God weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.