Fuck den politiske børnehave!

Jeg beklager den noget barske overskrift, men dette indlæg skrives efter moden overvejelse. Faste læsere vil huske, at jeg flere gange har talt om karmaloven. Det vi gør afgør også til en vis grad hvad vi møder – ikke altid i det mål vi selv forventer, men regnskabet mellem god og dårlig karma skal nok komme til udbetaling en dag.

I denne forbindelse må vi bare – helt stilfærdigt – konstatere, at hvor alle har øjnene fast rettet mod den vanvittige præsident Trump i Amerika, så er der også sket et voldsomt skred i dansk politik. Det er blevet en børnehave hvor kompasset for længst er begyndt at miste sin evne til at vise en retning.

Moral, etik og anstændighed er erstattet med spindoktorer og en stab af kommentatorer, som tydeligvis ikke har blik for noget som helst. De er alle forelskede af meningsmålinger, og vurderer tingene i et billede som slet ikke matcher de begreber, der var gældende dengang jeg selv var helt ung.

Nu KUNNE man indvende, at sådan er udviklingen – og det er såmænd fair nok.

Ikke desto mindre må jeg bare erkende, at Danmark ER ved at udvikle sig til en bananrepublik, hvor regeringen gør præcis som det passer den. Ingen reagerer, og i dét perspektiv kan jeg godt se, det kan være svært at SE uenighederne.

I en tid hvor oppositionen godt nok brokker højlydt, men alligevel stemmer enten JA eller Ved ikke til forslagene, så er der ikke udsigt til andet end valg hvert 4. år -og selv dér er det ret åbenbart for de fleste, at det mere handler om valggas for bagefter at kunne lave studehandler…

Det helt store skred skete da der kom en flirt mellem Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti – og resultatet er tydeligt for os alle. Nu er man gået så langt at man har lavet et burkaforbud, som man iklæder navnet maskeringsforbud for at skjule formålet, selvom det er åbenbart for enhver. Det slutter ikke her, for nu er det tørklæderne der skal til debat.

Sikke en børnehave!

Jeg er simpelthen så træt af den børnehave politik er blevet til – og deraf titlen på denne artikel. Om det så vil medføre, at min politiske blog dør ud må tiden vise. Jeg har dog den indstilling, at når de går lavt, skal man selv holde fanen højt. Præcis som mottoet fra det amerikanske præsidentvalg: “When they go low, go high!”

Når kommunalvalget kommer den 21. november, så er der en KÆMPE begmand i udsigt til såvel regeringspartierne som de partier, som ikke protesterer imod denne tendens – og jeg håber den kommer til at gøre rigtig ondt på de partier, som i øjeblikket er værdimæssige forrædere!

Det er en udfordring at give sine børn en god grundlæggende demokratisk opdragelse i en tid hvor retorikken minder om det man hørte sydfra og kostede os millioner af menneskeliv med en lille usling, der heller aldrig mødte modstand før det var alt for sent. Vi skal aldeles ikke finde os i den slags, og vi må insistere på en ordentlig tone fra vore politikere.

God weekend til alle. 🙂

Comments are closed.