10 dage til Valentine’s Day

Endnu en amerikansk tradition står for døren, og det er som bekendt Valentine’s Day, der fejres 14. februar. Nogle glæder sig endnu mere til det om 38 dage er Bøf og Blowjob-dag, men det er en helt anden sag. 🙂

Alle traditioner får gerne en omvendt tradition. Vi kender det bl.a. fra anti-jul, som nogle holder 24. juni, fordi det denne dag er præcis et halvt år siden, at julen blev fejret – og dermed også, at der er et halvt år til den næste jul.

Jeg vil ikke gøre mig til dommer ift om du, kære læser, fejrer disse højtider, men alene give lidt inspiration til, hvis I rent faktisk vil have mere ud af denne dag.

Jeg har fx skrevet e-bogen Kend din kæreste, som egentlig burde hedde Bliv en bedre kæreste. Denne e-bog kunne være en dejlig gave til hinanden. Læs den sammen, og fokuser på jeres forhold. Kærlighed er en investering, og ligesom en pæn have skal vedligeholdes, så er det på samme måde med det gode forhold.

Alt for mange gange lader hverdagen passere, og pludselig ender vi med at have glemt, hvorfor vi faldt for hinanden. Det kan du undgå ved at læse denne e-bog.

I dét perspektiv er det gavnligt, at der er dage i løbet af året, hvor vi får sat fokus på hinanden.

Ligesom det er gavnligt at få en weekend sammen, fri for børn, som med fordel kan ‘parkeres’ med svigerforældrene. Alt for mange glemmer dette, fordi de føler, at nu hvor de har fået børn, så skal de naturligvis tage sig af dem. Det mange glemmer er, at det ene ikke udelukker det andet, og det kan I så også med fordel gøre – huske hinanden, og vise hinanden at I betyder noget for hinanden.

God dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Comments

  1. Hvorfor en mærkedag til at vise ekstra omsorg kærlighed for sin elskede. ? Ja man skal gøre som man føler . Personligt mener jeg man altid skal pleje sit forhold også i stressede situationer ofte er det jo netop her ens elskede har brug for ekstra kærlighed. Og ved altid at huske man ikke skal tage andre som en selvfølge eller tænke det når vi i morgen lærer vi hinanden at kende på godt og ondt sammen er vi stærkere sammen plejer vi forholdet og får et godt og tæt forhold. Husk ingen ved hvad morgendagen bringer så sæt pris på hver dag og værdsat også alle de små ting

    1. Tak for kommentaren. 🙂
      Det er jo netop derfor artiklen blev skrevet. Fordi alle er forskellige – og det netop er interessant at vide, hvad andre tænker.
      Jeg er bestemt ikke uenig. Jeg mener heller ikke vi kan skemalægge fokus på parforholdet. Ideelt set havde alle tiden hele tiden. Samtidig kan jeg også godt se, at det for andre ‘tvinger’ dem til at tage stilling til deres forhold, når der kommer sådan en speciel dag, speciel for nogle. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.