Hvad vil du gerne høre MERE om?

Brugerinddragelse er moderne. Det er den bedste vej til at høre hvad I, kære læsere, tænker om det, I læser på denne blog. Derfor stiller jeg nu det åbne spørgsmål: Hvad vil du gerne høre MERE om? Jeg kan ikke nødvendigvis love, at det vil komme på denne blog, men hvis der var et emne, som I gerne ville høre mere om, så kunne det jo være, at der kom enten en artikel eller et link til en artikel om emnet på en af mine andre blogs. 🙂

Det er altid interessant at vide, hvad ens læsere tænker. Man kan jo skrive sig til en slidgigt uden at ramme målgruppen, og de bedste til at definere hvem målgruppen er, er jo de tusindvis, som følger med her på bloggen.

Jeg har lagt alt det politiske over på Den socialliberale politiske blog, og alt det der omhandler forholdet mellem to mennesker ligger ovre på Løst og fast om sex og samliv.

De talrige blogs med bl.a. vitser, visdomsord eller tips om jobsøgning har alle sin berettigelse. 🙂

Alligevel tænker jeg, at der kunne sidde et par stykker derude på den anden side af skærmene, som havde lige præcis den ene tanke om et emne, jeg slet ikke har behandlet – og derfor dette oplæg til ordet frit.

Rigtig god dag til alle bloggens læsere, og på forhånd tak til dem, der deltager.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.