Sjov med en bus & USB-kabler

For pokker hvor er det dog sjovt at køre bus. I dag prøvede jeg for første gang nogensinde at sidde bag rattet af endda to busser på lukket område. Det er hamrende sjovt. Selvom det er en halv lejlighed på hjul, så er det slet ikke nær så svært som mange tror.

Det vil sige: man skal også have evner for at bruge et køretøj. Vi så eksempler som ikke, i første omgang, viste det store talent – men al udvikling kan vende, og de kan såmænd ende med at blive de bedste når de fanger systemet i tingene. Men i hvert fald et spændende kapitel der åbner sig. 🙂

USB-kabler er standard

Ja, det er de ganske rigtigt. Men der er flere typer USB-kabler med både store (almindelige) og små stik i den anden ende. Den slags bruges bl.a. til kortlæsere, digitalkamera m.v.
Men når man nu engang husker – korrekt – at man havde mindst 3 USB-kabler, og derved køber en HP-printer (som leveres uden et sådant kabel), så sidder vi nu med en multifunktionsmaskine men mangler forbindelsesleddet. Typisk mit held engang imellem. Alt det man ikke har i hovedet må man således have i benene. 😉

Så en anden gang tror jeg lige jeg tjekker det med kablerne og får samlet en lille liste i værkstedet med IT hobbygear. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.