Jamie Walters – musikeren i BH 90210

I den gamle serie BH 90210 spillede Jamie Walters den guitar-spillende Ray Pruit. Han spillede Donnas kæreste, og sangen Hold On var en landeplage i midten af 90’erne. Da første afsnit hvor han var med, løb hen over skærmen på TV2 Zulu onsdag formiddag, blev jeg nysgerrig, og ville tjekke hvad han egentlig havde udgivet siden dengang.

Hvis du tjekker linket ovenfor, så vil du opdage, at han i dag arbejder fuldtids som brandmand ved Los Angeles City Fire Department og er gift med Patty Walters, som han har 3 børn med. Det er naturligvis kun glædeligt, at han har sig et godt job, og en god lille familie. For musikkens verden er det dog et kæmpe tab!

Hvis ikke du kender nummeret, så fandt jeg det på Youtube, og ville lige dele det her op til weekenden:

Sådan et nummer bliver man aldrig træt af at lytte til, og det vækker afgjort minder.

Rigtig god weekend til alle bloggens læsere.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.