Nærkontakt på Kanal 4

Her mandag aften sad jeg og så med på programmet NærkontaktKanal 4. Det var faktisk en spændende oplevelse med både cykelrytteren Rolf Sørensen, komikeren Gordon Kennedy og Julie Steincke. Folk der kender mig, ved, at jeg aldrig afviser noget på forhånd.

Der var bl.a. håndlæsning, tolkning af tegning af ens egen hånd og kontakt med afdøde i programmet. Flere af tingene var noget, som ingen kunne vide. Det gjaldt især for Gordon Kennedys vedkommende, og alle tre var befriende ærlige om mange af de ting de fik at vide. Nye afsnit sendes tirsdag kl. 21Kanal 4.

Uanset hvad man måtte mene om de enkelte discipliner, så har jeg altid ment, at vi kan bruge indikationerne i vores liv. Vi kan vælge at se bort fra dem, men det er ikke altid den bedste løsning. Det KUNNE jo være, at du kunne lære noget af at få en bestemt information, og alt det vi kan lære om både os selv og hinanden kan gøre os til stærkere mennesker.

Det som forvirrer den ene person kan skabe stor afklaring for andre – og det er sådan vi alle kan navigere gennem livet. Det er ikke alle frekvenser vi behøver, at være opmærksomme på, men det vil gavne os at være opmærksomme på det, vi får at vide gennem livet.

Jeg tror mange er forvirrede, fordi de forbinder f.eks. astrologi med det, vi læser i ugebladene. Det er ikke den slags generaliserede ting jeg tænker på. Til gengæld kan jeg varmt anbefale alle at være åbne over for de signaler du opfanger. Menneskets sjette sans kan være mere eller mindre veludviklet. For nogle er det et fuldkommen lukket område, mens det for andre er noget vi kan træne os op til at blive mere lydhøre overfor.

Hvad er dine tanker om alternative metoder?

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.