Uro i de rolige kvarterer

Denne weekend havde jeg besøg af en kammersjuk inde fra Roskilde, og fredag eftermiddag udfoldede der sig lidt af et støjende spektakel. Et par, som tydeligvis længe har haft hang til de våde varer, kom op at skændes udendørs – og det kunne høres. Hvis min kammersjuk ikke havde været forbi før, havde uroen i dette ellers rolige kvarter nok fået ham til, at tro, det var en ghetto… 🙂

Det kan ske for alle, at bølgerne går højt, men åbenlyst råberi ad hinanden er ikke nogen særlig behagelig oplevelse. Især ikke fordi man kun ganske sjældent kan tale fornuft med folk, som har fået nogle genstande over tørsten.

Det er ganske tankevækkende, hvor få mennesker der skal til for at forpeste et godt miljø – og det kan bare ikke accepteres.

Nu må fremtiden vise hvad der skal ske, men hvis showet gentager sig, er man nødt til at smide en klage. Noget jeg bestemt ikke bryder mig om, for jeg er ikke typen, der ønsker, at nogen skal ende som boligløse. Samtidig skal også afvejes, at hvis det var sket om to uger, så havde børnene været her, og de har ikke brug for den slags optrin efter de ting, der er sket hos deres mor siden vi gik fra hinanden…

Det er den slags dilemmaer, som er så svære, for naturligvis må børn lære at forholde sig til uro i omgivelserne, men det må gerne ske på en ordentlig måde – og mange af de andre beboere er ældre mennesker, som ikke har store chancer for at gøre ret meget, hvis den slags ballade eskalerer.

Hvad endnu værre er, er, at politiet i forvejen er spændt hårdt for efter kommunalreformen. Hvordan skal vi borgere egentlig forholde os til den slags? Hvis/når man blander sig, og beder folk dæmpe sig, ved man aldrig hvordan den slags mennesker reagerer, vel?

Anyway, rigtig god uge til alle. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.