Stort tillykke til søsteren med de 46

I dag skal der lyde et stort tillykke til søsteren med de 46. I december er der to medlemmer af familien, som fylder år. Søsterens søn, Lasse, er født den 11. december – traditionelt en af de to dage, man tidligere kaldte Fandens fødselsdag.

Som skytter har de begge deres specielle egenskaber. Det er forskelligt hvad forskellige hjemmesider skriver om stjernetegnet, men én ting går igen flere steder: åbenhed og eventyrlyst… 🙂

Go’ Morgen Danmark fylder 25 i dag

Det er imponerende, at TV2 også kan fejre sølvjubilæum for deres morgenprogram, Go’ Morgen Danmark, der første gang blev sendt i dag i 1996. Der er sket så meget på sendefladen i løbet af det kvarte århundrede. Hvem husker ikke ping-pong mellem Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim, eller dengang Line Baun Danielsen også var med sammen med Ole Michelsen? Der er mange hyggelige stunder, der blev nydt mens morgenkaffen blev drukket før vi tog afsted på job

Søs Fenger 60 og Britney Spears 40

Søs Fenger fylder 60 i dag, og Britney Spears, den tidligere Spice Girl, fylder 40. Tilsammen har de leveret så mange hits, at man næsten bliver forpustet ved tanken. 🙂

Det første menneske får kunstigt hjerte for 39 år siden

En sidste interessant ting er, at Barney Clark, en pensioneret tandlæge, er det første menneske til at få et kunstigt hjerte på denne dag tilbage i 1982 ifølge Wikipedia. Det er ganske enkelt fantastisk hvad forskning har gjort muligt.

Herfra skal der sluttes af med de bedste ønsker for en rigtig god dag til søsteren, børnenes faster – og alle læserne af denne blog ønskes en rigtig god weekend forude. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.