Kransekage – søsteren er mester i at bage dem…

I dag vil jeg gerne smide en stor ros her på bloggen for min søsters kransekage. Her til nytår valgte hun at bage kransekage selv, og det må jeg sige, at vi bestemt ikke fortrød.

Det er meget sjovt at notere sig hvordan vi mennesker ofte lader os nøje med det vi kender, og som folk flest tror jeg de fleste af os kun kender dem vi henter hos bageren i supermarkedet eller de industri-fremstillede.

Det er slet ikke det samme. 🙂

Nu skal det så også siges, at hun gennem længere tid har bagt rigtig meget, så visse grundlæggende færdigheder sidder lige i skabet, men jeg er alligevel imponeret, for den eneste jeg tidligere kendte, som havde bagt kransekage selv var en tidligere veninde, Lissies far. Han kunne også sit kram i et bageri, men søsterens kransekage var stadig den suverænt bedste!

Den slags glemmer man ikke lige foreløbig. Hvis jeg nogensinde skulle have lavet noget kransekage, så ville jeg afgjort forhandle med hende om, at hun lavede den. Stor tak herfra for dén oplevelse.

Hvad er dine oplevelser med kransekage?

God dag til alle bloggens læsere, og god weekend forude. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.