Kransekage – søsteren er mester i at bage dem…

I dag vil jeg gerne smide en stor ros her på bloggen for min søsters kransekage. Her til nytår valgte hun at bage kransekage selv, og det må jeg sige, at vi bestemt ikke fortrød.

Det er meget sjovt at notere sig hvordan vi mennesker ofte lader os nøje med det vi kender, og som folk flest tror jeg de fleste af os kun kender dem vi henter hos bageren i supermarkedet eller de industri-fremstillede.

Det er slet ikke det samme. 🙂

Nu skal det så også siges, at hun gennem længere tid har bagt rigtig meget, så visse grundlæggende færdigheder sidder lige i skabet, men jeg er alligevel imponeret, for den eneste jeg tidligere kendte, som havde bagt kransekage selv var en tidligere veninde, Lissies far. Han kunne også sit kram i et bageri, men søsterens kransekage var stadig den suverænt bedste!

Den slags glemmer man ikke lige foreløbig. Hvis jeg nogensinde skulle have lavet noget kransekage, så ville jeg afgjort forhandle med hende om, at hun lavede den. Stor tak herfra for dén oplevelse.

Hvad er dine oplevelser med kransekage?

God dag til alle bloggens læsere, og god weekend forude. 🙂

5 Responses to “Kransekage – søsteren er mester i at bage dem…”

 1. Cyril Malka siger:

  Du skal nok lige smage Britts kransekage (med nougat i dem) 🙂

  Hov! I øvrigt! Hun har ikke lavet dem siden vi forlod Danmark for 17 år siden … Jeg skal lige have snakket med hende om det!

  Briiiiiiiiitt?

 2. Hehe, det glæder mig, det kunne vække minder. 🙂

  Det må helt klart være på tide til en af jeres kommende pardage. God fornøjelse. 🙂

 3. Heidi Nielsen siger:

  Havde skam også nougat i halvdelen . Ja man ændre opfattelse af det der tørre intetsigende man kan købe diverse steder faktisk kan komme til at smage fantastisk og som altid skal man redigere opskrifter så man er tilfreds .
  Henrik mor prøvede også lave det et år

 4. Mors var slet ikke nær så godt, så du har sikret dig førstepladsen på kransekagetoppen. 🙂

 5. Heidi Nielsen siger:

  Takker som du ved elsker jeg at bruge køkkenet og alt det man kan trylle . Mad kager osv skal jo gerne være en oplevelse for flere sanser

Leave a Response