Bruger du ikke Twitter endnu?

Bruger du ikke Twitter endnu, så er det muligvis fordi du ikke helt har fanget ideen med mikro-blogging systemet. Det må vi hellere lave om på, og i den forbindelse kan Joel Comms bog “Twitter Power” varmt anbefales.

Bogen sætter fokus på relationerne der skabes gennem Twitter, og giver glimrende ideer til hvordan du kan bruge det både personligt og i den virksomhed du arbejder.

Se her et interview med forfatteren, Joel Comm, på tv-stationen KGWN i Denver:Du kan også se en diskussion for og imod Twitter fra Fox News:Måske har du fået blod på tanden i forhold til at komme godt i gang med Twitter. God fornøjelse. Vi ses på Twitter, enten på min danske profil eller min engelske profil… 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.