En god uges ferie

Uha, så lød startskuddet for en god uges ferie. Min ældste søn, Patrick, fylder jo 11 her på onsdag, og det vækker jo minder.

I sin tid oplevede jeg faktisk at komme ind og se James Bond i biografen – Palads, faktisk – på præcis min 11-års fødselsdag. Dengang skulle man være mindst 12 år, så det var jo helt sjovt at prøve noget ‘semi-ulovligt’ – og noget jeg i hvert fald aldrig glemmer med stor glæde.

Det var nemlig Roger Moore i filmen Live and Let Die. Min absolutte favorit blandt alle James Bond-film… 🙂

Ugen skal nydes, og I kan forvente skriblerier også her på bloggen.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.