Velkommen til 2018

På denne årets anden dag, så er det naturligvis håbet, at I alle er kommet godt ind i det nye år. For mit eget vedkommende var det en hyggelig nytårsaften i søsterens og svogerens selskab med besøg af min yngste niece og hendes veninde fra skolehjemmet.

Det var en rigtig god, og hyggelig nytårsaften, og i går var det en fornøjelse at gense min ældste niece og hendes mand, der havde været en tur på Oslobåden hen over nytåret. På hver vores måder blev der sagt godt farvel til 2017, og pænt goddag til 2018. 🙂

Jeg håber I alle også har haft en rigtig god nytårsaften, og nydt den med de traditioner I måske selv har for dagen, og at I således også føler jer både inspirerede og parate til at tage godt imod det nye år med de muligheder vi alle oplever, når vi ‘genstarter’ kalenderen…

Rigtig god uge til alle bloggens læsere.

Leave a Response