iPhone-holder og sommerhilsen

Først og fremmest vil jeg da lige sende en sommerhilsen til alle, og samtidig komme med en genial ide, som er lidt anderledes end den iPhone-holder du f.eks. kan se her: http://www.iphonegadget.dk/dk/bilholder-iphone-3g-3gs-116.html.I stedet for en iPhone-holder på rattet kunne det også være en holder som kunne sættes fast i bakspejlet, eller måske en holder magen til en kopholder som kunne sættes ind i varmehullernes riller. I hvert fald noget som kan sættes fast uden at skulle sidde på ruden, for det system fungerer ikke i længden, hvilket de fleste nok også har oplevet. Enten er ruden for “tør” eller for “varm”, og tingene sidder ikke fast. Alle der bruger løse GPS’er kender problemet…

Anyway, god sommer til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.