Hele tre sjove ting…

I dagens artikel er der tre “nyheder” og sjove bemærkninger/kommentarer. Emnerne er:

  1. Nyheder og Blogs – Hvad du bruger RSS til
  2. Google
  3. Jeg bestod

Nyheder og Blogs – Hvad du bruger RSS til

Faktisk er det vidunderligt at have godt styr på hvilke blogs der følges, og det gratis mailprogram Thunderbird kan på alle måde hjælpe med at holde styr på tingene.
Hvis du har brugt alle mulige tossede systemer med at tilføje som bogmærke/favorit i din browser og været træt af ikke at vide hvornår der opdateres, så bør du overveje at begynde at bruge RSS. Jeg er i gang med at skrive en artikel om emnet som du vil kunne læse mere om her på bloggen, naturligvis.

Google

I dagens anledning er det et nyt logo på verdens bedste søgemaskine, Google. Løbende ændres forsiden med logoer der enten har med olympiade, statsbesøg, jubilæer, og i dag altså laserens opfindelse at gøre. Gør dig selv en stor tjeneste også at gøre siden www.google.dk til din startside. Så får du samme glædelige oplevelse hver morgen du starter din browser at du lærer noget nyt.

Det blev både noget sjovt, et tip, en glædesting og en dagligt tilbagevendende mini-gave — altsammen i én lille “justering” af din pc. Kan det blive bedre? 😉

Jeg bestod

Testen blev bestået i går. Vi var godt dehydrerede af solskinnet mens prøven stod på, men lettelsens glæde er kommet henover 3 1/2 måneds uddannelse, og det er dejligt at se, at læsningen og praktikken bar frugt. Stor tak til John for god praktikindøvning.

Så er der vist kun tilbage at ønske alle læsere en rigtig god weekend. Håber I kan holde varmen. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.