TV-serien Lucifer på Netflix

Det er ganske interessant, hvordan vi engang imellem kan blive inspirerede af familiemedlemmer. Konkret oplevede jeg fornylig, at min yngste niece, Linea, fulgte med i en serie som hedder LuciferNetflix. Den er faktisk rigtig god, også selvom man skal huske, at den ikke har spor at gøre med den bibelske Lucifer… Dog har den nogle rigtig gode moralske pointer, som gør serien både underholdende, men bestemt også lærerig undervejs. 🙂

Der er rigtig gode skuespillere med i serien, og man kan egentlig godt forstå, hvis etablerede mediehuse som DR, TV2, BBC og andre irriteres af netmediet Netflix.

Netmediet er nemlig begyndt at levere rigtig gode produktioner. Jeg har tidligere nævnt Designated Survivor, Dollars, House of Cards m.fl. Det ER ikke længere kun kult-produktioner (forstået som små produktioner med snævre målgrupper), men derimod topkvalitet inden for både billedkvalitet, skuespillernes evner m.v.

Sagt på en anden måde: medieverdenen vil se meget anderledes ud om ganske få år, og folk har virkelig fået øjnene op for kvaliteten ved streaming-tjenester som Netflix, HBO m.v.

Hvad følger du/I med i, kære læsere, på disse tjenester – og hvad er jeres tanker om disse nye kanaler til underholdning?

Del endelig jeres svar, for det kunne inspirere andre læsere præcis som jeg blev det af min yngste niece. 🙂

Rigtig god dag herfra til alle bloggens læsere.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.