Nu kun få dage til kommunal- og regionsvalget

I fortsættelse af artiklen Godt tre uger til kommunalvalget 21. november, kan vi nu konstatere, at der nu er ganske få dage til kommunal- og regionsvalget på tirsdag. I går kom det frem, at lækken, som førte til den radikale borgmester Anna Mee Allerslev trak sig som beskæftigelses- og integrationsborgmester i København kom fra den socialdemokratiske overborgmester Frank Jensen og hans kontor. Politik er nogle gange en MEGET grim business!

Det kom frem i går i tv-showet LippertTV2 News, og man kan undre sig, når Frank Jensen bagefter siger, at informationerne ikke var konfidentielle, for de var tilgængelige, hvis man spurgte om dem. Det er den omvendte logik, der åbenbart hersker i Borgerrepræsentationen – hvis man efter valget kan bakke op om en overborgmester, som kommer med den slags udtalelser!

Man skal lige huske, at Frank Jensen ikke er nogen hr-hvem-som-helst i dansk politik. Han konkurrerede imod Helle Thorning-Schmidt om formandsskabet for Socialdemokratiet. Det BØR vække til alvorlig eftertanke hos alle socialdemokrater, at den mand, som KUNNE være blevet formand har det syn på hemmeligholdelse af interne dokumenter.

Man skulle næsten tro, at man var vidne til et afsnit af House of Cards eller Designated Survivor – eller det nye Dollars for den sags skyld…

Kulturen ER rådden på rådhuset, og dette er IKKE bare en smal sag, der skal løses i mindelighed!

Hvis man medvirker til den slags fejen-ind-under-gulvtæppet, så mindskes demokratiet, og det HAR konsekvenser, for hvem er den næste, som snigløbes, når man vil hævne sig over for den næste populære politiker?

Der er kommet mange spørgsmål efter denne sag, og det trækker så ganske afgjort landspolitiske spor, for det mindsker troværdigheden hos politikerne, hvis denne sag får lov til at løbe ud uden konsekvenser. Hvis du bor i Københavns kommune, og skal stemme på tirsdag, så anbefales det varmt, at se afsnittet med interviewet i Lippert.

Der er mange lokale skandaler rundt omkring, og læserne kender sikkert selv lokale diskussioner om andre former for ‘underlig’ embedsførelse. Der BØR være tiltro til, at politikerne handler ud fra en vis standard for ordentlighed og anstændighed. Mangel på disse to grundkvaliteter BØR få folk til at stemme anderledes til det kommende kommunal- og regionsvalg på tirsdag den 21. november.

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

Leave a Response