Rart med forårsoprydning

Det har været rart med forårsoprydning den seneste tid. Alt er blevet sat i system. Bunkerne er omdannet til mapper – og der er blevet sorteret med HÅRD hånd i hvad der skal gemmes, og hvad der lige så godt kan ryge ud.

Vi mennesker er sjove på dette område. Jeg er det i hvert fald, for engang imellem er der lige noget jeg regner med at ville kigge på i nærmeste fremtid, gemmer bladet, velvidende at et halvt år efter tænker jeg CWT – Complete Waste of Time. Jeg er fra naturens hånd nysgerrig. Jeg vil gerne vide lidt om mange forskellige ting. Både fordi det er godt når man sidder ved siden af en middagsgæst som måske har meget anderledes interesser, men også fordi det giver en alsidighed.

Men, lad os være ærlige. Om jeg så brugte et helt år på zoologiske museer, med bøger om dyr m.v., så ville min viden om dyr begrænse sig til hunde og elefanter. Jeg ved selvfølgelig det basale om dyr, men det er ikke noget fagområde for mig. Til gengæld ved jeg så nok det meste om politik siden Anker Jørgensens tid, fordi dét interesserer mig. Hvorfor prøve at mestre alt, når vi lige så godt kan erkende, at der ER ting vi er gode til, og så er der ting vi er mindre gode tid? 🙂

Det ER interessant at lære nye ting, men vi skal også lære at begrænse os engang imellem, for ellers ender vi med at brænde vores lys i BEGGE ender. Det gavner ingen, vel?

Hvis du også er kommet i gang med forårsoprydningen vil jeg da ønske dig fortsat god fornøjelse – og ellers en rigtig god søndag til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.