Genoplivningen af Dollars går bedre end med Dallas

Jeg ved godt, dette indlæg kan være en smule kontroversiel. Nogle vil sikkert være uenige, men jeg mener nu engang, at genoplivningen af Dollars går bedre end med Dallas. Tv-serien Dallas var en serie næsten alle fulgte med i dengang Larry Hagman spillede den barske oliemillionær JR og Patrick Duffy som lillebroren Bobby. De to kunne VIRKELIG tage et skænderi på skærmen, og serien var en kæmpe succes gennem 80’erne…

Så gik der mange år hvor serien lå død, og selvom serien genopstod fandt jeg aldrig helt melodien med den nye version. Nok fordi Dallas uden den ægte JR bare ikke var helt den samme historie. 🙂

Anderledes ser det ud med genoplivningen af en anden landeplage, nemlig Dynasty eller Dollars. Du kan se en trailer for serien på YouTube. Den kan ses på Netflix, og efter at have set de første tre afsnit kan jeg nu sige, at de faktisk HAR klaret opgaven rigtig flot. Det er, indrømmet, nyt crew og en ny historie – men det er lykkedes at modernisere på en ganske spændende måde, i hvert fald set med en lægmands øjne.

Det er lidt sjovt for Netflix er faktisk en smule frække… Deres forslag til nye serier kan gøre en nysgerrige, og inden man ser sig om, så er man helt vild med en bestemt serie. Sådan gik det i sin tid med 24 Timer med Kiefer Sutherland, og nu er det Designated Survivor, som samme Kiefer Sutherland spiller med i – denne gang i rollen som præsident.

Har du nogen tanker om tv-serier netop nu?

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.