Fjern uønskede programmer

Hvis du er begyndt at få underlige reklamer, så tjek dit kontrolpanel, og se om du under Programmer har et program med navnet GlassBottle. Du kan læse mere om programmet herfra: http://www.anti-spyware-101.com/dk/glass-bottle. Det kan ikke anbefales at have den slags dødvægt på dit system, og sørg for hele tiden at have et vågent øje for hvornår din maskine begynder at opføre sig anderledes end den plejer.

Husk ligeledes altid at opdatere din computer – og tjek det. Selvom du har automatisk installation af opdateringer, betaler det sig ofte lige at tjekke dette efter, så du undgår uønskede effekter ved at spare tiden på denne funktion.

Jeg havde tidligere kontakt med en it-mand som arbejdede med sikkerhed på servere, og hans største indvending mod desktop-maskiner var netop, at mange af de vedligeholdelsesting som man kørte på servere ikke blev gjort når folk først blev dovne. Når de glemmer at holde øje med tingene på deres pc, er der en alvorlig risiko for, at du får malware, virus og andre ting, som kan gøre livet rigtig surt for dig.

Så brug evt. denne miniferie på at holde øje med din computer. Få toptunet den, og husk, at hvert minut du bruger på dette vil spare dig en masse problemer senere.

Rigtig god fornøjelse. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.