Så er vintertiden på vej…

Vintertid eller normaltid. Kært barn har mange navne. Efteråret har, som bekendt, fået fat på det danske rige, så det er næppe nogen overraskelse, at vi ikke længere har sommertid efter i nat. Vi går i hvert fald over til denne normaltid natten til søndag, og så begynder vi at kunne se frem til endnu mere rusk, nattefrost, sne m.v.

Denne vintertid løber frem til søndag den 25. marts 2018.

Man kan godt undre sig over denne sommer- og vintertid. Giver den egentlig besparelse rent energimæssigt?

Status er i hvert fald, at det ofte tager et par dage, før ens indre ur er justeret i forhold til denne ændring. Den lyder ikke af meget, men er egentlig ret irriterende når skiftet sker i slutningen af marts og oktober. Endvidere er det super forvirrende, at nogle lande ikke bruger sommer-/vintertid, og dermed kan der opstå forvirring ved rejser til udlandet.

Hvad er dine tanker om sommer- og vintertid?

Fortsat god weekend til alle. 🙂

Comments are closed.