Lær at tage imod ros…

I dag skrev jeg en artikel ovre på bloggen Løst og fast om sex og samliv med titlen “Lær at tage imod ros – og bryd den onde cirkel…“. Den opmærksomme læser vil måske huske at jeg under gennemgangen af mine danske blogs kaldte denne blog Trangen til sex. Efter nærmere analyse kom jeg frem til denne titel skræmmer mere end den gavner, og har derfor ændret titlen på bloggen, men ikke selve linket til den.

Jeg har været på en del kurser gennem årene, og jeg synes nu det er på høje tid at jeg også giver lidt tilbage af alt det jeg har lært så andre kan drage nytte af det jeg er blevet inspireret til at se. Jeg mener jo selvfølgelig jeg i forvejen er et produkt af alt det jeg har lært, set, hørt, læst og oplevet, men måske det også var en ide at inspirere når jeg på sociale medier ser en adfærd jeg gerne vil hjælpe folk til at ændre.

Måske er artiklen også gavnlig for dig, og ellers kender du garanteret andre der kunne få gavn af at læse den. Del gerne link til den, og lad mig endelig få feedback på det jeg skriver. En blog lever fordi læserne involverer sig, så alle er velkomne. 🙂