En ny uge – nye muligheder

Det er altid så ganske opmuntrende, når en ny uge starter. Det giver nye muligheder – både private og erhvervsmæssigt for os alle. For de af os, som lige p.t. er jobsøgende, så er uge 42 lidt af en udfordring, for ganske mange er gået på efterårsferie. Det er naturligvis fornuftigt, at folk nyder deres familier, så ingen fejl dér. Men når man gerne vil i gang med at tage fat igen, så kan det være en udfordring… 🙂

Man skal altid fokusere på det positive. Det er i hvert fald min opskrift, og derfor ser jeg muligheder hvor andre ser begrænsninger. Man kan glæde sig over, at mange slapper af – også på den jobsøgende side – og derfor kan man komme foran i køen, når man giver den gas netop nu.

Det er nu mere uge 43, jeg hellere vil pille ud af kalenderen, i hvert fald rent tv-mæssigt. Snakken om kræft, og bekæmpelsen af den, er naturligvis vigtig. Men for de af os, som både har oplevet at ens søster har kæmpet (og vundet over sygdommen) og samtidig har mistet andre nærtstående til sygdommen, så er det ikke det sjoveste at tale om – og i hvert fald slet ikke HELE tiden…

TV2 har i hvert fald, med garanti, fuldt fokus på Knæk cancer hele ugen, som de har haft i mange år. I 2012 skrev jeg artiklen Knæk cancer kampagnen om emnet.

Herfra skal dog lyde et velment god efterårsferie til dem, der holder ferie, og en god uge herfra til alle… 🙂

Comments are closed.