Malwarebytes Anti-Malware

Skærmdump fra Malwarebytes Anti-Malware

Som det ses af grafikken, skrev jeg indlægget torsdag.

Jeg kan varmt anbefale den gratis version af Malwarebytes Anti-Malware. Jeg bruger den selv som supplement til Windows 10-programmet Windows Defender, og det er et rigtig godt lille program til scanning af ens pc uden at man er henvist til at lave ti kander kaffe før maskinen er scannet færdig.

Det skal siges med det samme. Malwarebytes vil naturligvis gerne sælge deres Premium-variant. De skal jo tjene penge. Så du skal lige holde tungen lige i munden mens du installerer, så du vælger den gratis version. [Hvis du ønsker den fulde version, koster programmet 349,-]

Til gengæld er det et lækkert og brugervenligt program når først det er installeret.

Skærmdump mens Malwarebytes Anti-Malware er i gang med en scanning

Næsten 56.000 filer på knap 8 min.

Som faste læsere vil vide, så anbefaler jeg aldrig noget hvis ikke jeg selv bruger produktet. Det handler om troværdighed, og der er IKKE noget kommercielt i linkene. De leveres alene som service til dig som læser med her på bloggen.

Der findes naturligvis andre produkter, som gør noget lignende, men jeg synes faktisk programmet var bedre end det program jeg brugte før, og så længe det fungerer er der jo ingen grund til at skifte. Udover skærmdumpet fra en scanning, så endte det med ca 312000 filer på knap 28 min – og maskinen kunne bruges til alt muligt andet mens Malwarebytes Anti-Malware kørte i baggrunden uden det var til at mærke på en pc, der kører med 2,0Ghz. Ikke helt skidt præsteret…

Hent programmet herfra: https://www.malwarebytes.com/mwb-download/

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

PS: Hvis du kan anbefale et andet program også, så smid en kommentar.

Dette indlæg blev udgivet i Grundlæggende IT og tagget . Bogmærk permalinket.

1 Response to Malwarebytes Anti-Malware

  1. Pingback: » Vigtig information om IT-sikkerhed - Henrik Bluncks blog

Der er lukket for kommentarer.