Grundbog i SEO af Mikkel deMib Svendsen

Jeg er nu godt i gang med læsningen af Grundbog i SEO af Mikkel deMib Svendsen, og jeg må sige, det er en rigtig god bog. Den er p.t. på tilbud, så hvis du gerne vil lære alt det nødvendige, så tjek tilbuddet, du finder her.

Jeg skrev allerede i august 2011, at du med fordel kunne tjekke både hans og Thomas Rosenstands sider, hvis du ville mere om SEO, og dét tip holder stadig.

SEO er sjovt

Forsiden af Grundbog i SEO af Mikkel deMib Svendsen

Det ER sjovt at optimere sine sider. Især fordi der er direkte afregning ved kasse ét, når man gør sit arbejde ordentligt. Du kan rent faktisk SE resultatet af dine anstrengelser, og til det formål har bogen Grundbog i SEO genvakt en vis interesse for området. Da jeg skrev på bloggen SEO for begyndere, var et af hovedformålene, at ‘oversætte’ fra teknisk svære begreber til et sprog, som alle kunne forstå. Det mål har Mikkel deMib Svendsen klaret så fint i sin Grundbog i SEO, og derfor medgiver jeg den min varmeste anbefaling.

Jeg har altid sagt, at man ikke skal genopfinde hjulet. Derfor kommer jeg heller ikke til at genoptage min egen blogning om emnet. Jeg vil hellere anbefale en god kilde, og lige nu er tilbuddet, at du kan få murstenen for 125,- plus porto. Så kan alle ligesom være med, ikke sandt?

Kan en grundbog også gavne folk der ved lidt i forvejen?

Det er et meget fair spørgsmål, og her kan jeg absolut sige ja, for hvis du har været lidt væk fra emnet, så er dette den hurtigste måde, at komme ind i tankegangen igen. Det tager nemlig en del tid, at holde sig ajour ift de opdateringer, Google har foretaget gennem årene. Her kan Mikkel altså bare noget, og det synes jeg fortjener stor ros.

Hvis du er selvstændig, giver det også sig selv. Denne bog er den hurtigste måde, at få et godt overblik over, hvad der er vigtigt, at have fokus på. så rigtig god læselyst, hvis du også vælger at læse bogen. 🙂

God dag til alle læserne på denne blog.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.