DF’s “åbenbaringer”

Nu ankommer der i dag en pressemeddelelse fra partiet om, at Pia Kristensen (i sin egenskab af formand for Socialudvalget) undrer sig over, at det kun er én kommune der har gjort brug af muligheden for at trække indvandrerfamilier i børnechecken hvis de “i stedet sender dem på genopdragelsesrejser i hjemlandet”…

Nu er partiet jo så dansk at selv Holger Danske bliver immigrant, men alligevel… Hvor er fortørnelsen over, at man ikke på samme måde f.eks. trækker forældrene når børnene tages på fersk gerning i f.eks. hærværk? Man kunne jo straks sende et signal om konsekvens ved at forældrene ved, at op til f.eks. 50% kunne trækkes i saldoen for ødelæggelser i form af grafitti og brugen af fyrværkeri i andre folks postkasser m.v.

Ak nej. Kampsangen om indvandrerne skal afsynges som mantra hver eneste dag – og selvom vi i dag skriver 2007 på kalenderen, så er der ingen udsigt til en mere nuanceret debat. Det stuerene som partiet selv henviser til når de ellers gerne får lov til at deltage i det ene debatprogram efter det andet har absolut ikke meget på sig når retorikken formes som den gør.

Jeg er lykkeligvis opdraget med, at hvis jeg ikke kan sige noget pænt, skal jeg afholde mig fra at sige noget, så det vil jeg lade stå et øjeblik. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.