Eddike kan bruges til mange ting

Lagereddike kan bruges til mange ting
Billedkilde: Sparet er tjent

Jeg har den gode vane, at jeg drikker meget vand hen over dagen – ved siden af kaffen. Kroppen skal jo hydreres, så jeg har et vandglas stående ved siden af armaturet ved køkkenvasken. Lejlighedsvis samler der sig kalk på glasset, og tidligere tog jeg det ikke så tungt, men skiftede glasset når dette var kalket til.

En kammerat gjorde mig opmærksom på eddike kunne afkalke, og jeg må bøje mig i støvet. Det virker! 🙂

De gamle husråd er slet ikke så tossede, og det sparer da på nye glas med jævne mellemrum, også til gavn for miljøet, da man kan spare på de mere barske kemiske produkter…

Utroligt hvor meget man lærer i en alder af snart 44, når man gider være lidt nysgerrig over for nye ting.

Har du et genialt tip til husholdningen, du vil dele med læserne på denne blog, så kast en kommentar. Kommentarfeltet bider ikke.

God dag til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.