Skoskab – og ny webhost

I går var det “skoskab” der var forbudt ord på adressen. Vi havde købt et lækkert lille skoskab for at holde styr på alle ungernes sko for samtidig at gøre det væsentligt nemmere for hundene at komme forbi i den relativt “tynde” gang uden at skoene ender i en stor rodet bunke.

Men den slags skabe skal monteres af folk med meget små hænder. Selv fruen havde problemer med at komme til – efter kyndig vejledning af hendes fantastiske mand. Så hvorom alting er, så skal man tænke sig om to gange når den slags skal monteres. Især når håndtaget ellers skulle vendes mod bunden af “skuffen” fordi Undertegnede havde glemt at vende BEGGE skuffer rigtigt…

I dag skifte til ny webhost
De af jer der har besøgt siden mens skiftet til WebHosting skete i dag har nok været kede af at bloggen var nede. Fortvivl ikke. Begge de andre blogs skal også lige under kærlig behandling før de er oppe. Men efter jeg har leget med den private blog er de to andre blogs lidt nemmere. Der sker jo meget når navne skal ændres i database-tilgangen, og det er lækkert at lære nyt.

God weekend. Nyd det gode vejr. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.