Så er vi tilbage på sommertid

Så er vi tilbage på sommertid. Den gode sæson starter igen. Intet så skønt som tanken om, at vinteren er overstået. Det har været en fornøjelse at mærke tocifrede varmegrader, og at nattefrosten ser ud til at være et overstået kapitel.

Jeg ved godt, at nogle siger, vi bestemt ikke skal klage, for vi har ikke haft nogen hård vinter. Deri er jeg naturligvis enig. Dog indrømmer jeg gerne, at jeg trives bedre med VARMEN end med KULDE. 🙂

I dét perspektiv går det i hvert fald den rigtige vej, og overgangen til sommertid er i hvert fald første vigtige skridt på vejen.

Jeg håber alle læserne har haft en rigtig god weekend. Her stod den i besøg fra børnenes tegn, og det var ganske hyggeligt, som altid.

God uge til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.